Fingerfood by Sheila

Fingerfood by Sheila. Je mocht het inderdaad met je vingers eten, “by Sheila” dus Surinaams en het was zo lekker dat je er ook nog een je vingers bij aflikte!

“Fingerfood Friday” zou dan ook eigenlijk net zo gangbaar hebben mogen worden als “Vrijdag visdag”, want verandering van spijs doet (lekker) eten!

Lekker dus voor bij de borrel, als apetizer voor het diner, of in de loop van de avond om je gasten nog iets lekker voor te zetten, Fingerfood by Sheila was gewoon lekker voor erbij! Tuurlijk zijn de bitterballen en de vlammetjes altijd lekker, en ook een blokje kaas, een plakje worst, een schaaltje chips of wat nootjes, het is allemaal lekker, maar met Fingerfood by Sheila liet je de gasten wel echt eens iets anders proeven.

Alle Fingerfood by Sheila was vers bereid in Sheila’s Kitchen en het was makkelijk op te warmen. Maar we konden het natuurlijk ook warm, of compleet met warmhoudapparatuur serveren.

Je maakte zelf een keuze van wat je lekker leek, waarbij we als richtlijn meegeven dat zo’n 4 tot 6 verschillende soorten je gelegenheid heel lekker en gezellig aankleedde. En afhankelijk van de hoeveelheid en hoe je het gepresenteerd wilde hebben, kwamen we er samen altijd wel uit qua prijs! Hierbij gaven we als indicatie vast een prijs van tussen de €4,50 en €8,50 per persoon.

De keuze bestond uit:

  • Mini Surinaamse puntjes met het gangbare Surinaamse beleg zoals pom, bakkeljauw, pittig rund, kerrie-kip, kip Sheila of tempeh
  • Mini pasteitjes met zoet gemarineerd rundergehakt of met tempeh
  • Mini saté van dijfilet met pindasaus
  • Mini bara’s met een pittig sausje
  • Mini bara’s gevuld met kerrie-kip
  • Bakkeljauwrolletjes
  • Sheila’s beroemde pittige gehaktballetjes
  • Kipkrokantjes
  • Kipstengels
  • Loempiaatjes (met kip of vegetarisch)
  • Garnalen-bites
  • Gamba op een zacht stoombroodje
  • Zalmballetjes
  • Mini pitjel (groente met pindasaus en lontong, de Surinaamse versie van Gado Gado)