Het lekkerste uit Suriname deed het zeker ook prima op jouw event!

Met al het lekkers gemaakt in Sheila’s Kitchen, stond ik elke werkdag tijdens de lunch op vast locaties in Almere en Hilversum (zie lokaties). Maar je kon nog vaker genieten Sheila’s heerlijke Surinaamse kookkunsten!

Zo kon je op je bedrijfsborrel de gangbare bitterballen, kipnuggets, borrelnootjes of worst en kaasblokjes natuurlijk best eens een keer vervangen door lekker Surinaams fingerfood. Hierbij kon je denken aan lekkere mini-saté, mini-bara’s, pittige gehaktballetjes, loempia’s, bakkeljauwrolletjes, zalmballetjes, mini Surinaamse broodjes en mijn bekende heerlijke pasteitjes met rundergehakt of bijvoorbeeld met tempeh. Allemaal in een lekker klein formaat, als snack bij de borrel! Als je zelf voor de drankjes zorgde, zorgde Sheila voor de rest!

Maar ook op een (bedrijfs-) evenement, een feest, een tournooi of op welk ander evenement dan ook waar er veel mensen bij elkaar waren, die eens iets anders voor de lekkere trek willen, reed ik mijn foodtruck met plezier voor! Het kon ook zonder foodtruck en dan serveerde ik alles compleet met de benodigde warmhoudapparatuur.

En voor de echte honger kon ik ook voor je bedrijfsfeest de hele maaltijd verzorgen; een buffet met heerlijke Surinaamse bami, nasi of witte rijst, chow mein, eventueel een pom erbij, heerlijk gemarineerde kip, saté, pittig rundvlees, soato soep, verzin het maar en ik maakte het 🙂 En ook dat kon met of zonder foodtruck.