1. reserveer online (link)

2. Sheila bereidt voor

3. Sheila in je straat!

4. Served! by Sheila

5. Nog even terugkomen om te zeggen hoe lekker het was!

Sheila’s Kitchen via Buurtkeukens.nl:
het lekkerste uit Suriname bij jou voor de deur!

Op deze pagina info over hoe het werkte, klik hier om te zien waar ik de afgelopen periode stond πŸ™‚

Als top idee ontstaan in Bussum door de beperkende Corona maatregelen, is in het voorjaar 2020 “buurtkeukens” als concept goed van de grond gekomen. Een concept waarbij aan alle RIVM regels wordt voldaan en waarbij voor iedereen die het met een aantal buurtgenoten leuk en lekker vindt, de foodtruck van Sheila’s Kitchen op een afgeproken avond voorreed en waarbij de buurtgenoten hun (vooraf opgegeven) bestellingen bij de foodtruck konden komen afhalen!

Super idee en super ervaringen tot op heden! Zeker toen we in al die lockdown thuis moesten werken en de horeca was gesloten. Onze creativiteit en energie miste mogelijk om elke dag weer wat lekkers op tafel te zetten en de mogelijkheden van bezorgen kwamen ook wel je neus uit, dan was het toch heerlijk om het lekkerste uit Suriname voor te laten rijden! πŸ™‚

Het concept is simpel: met je gezellige buurt, waar je een groepsapp of een gezamelijke FaceBook-pagina mee hebt, stemde je af dat je met een groter aantal bewoners het lekkerste uit Suriname voor de deur wilt hebben. Je koos een datum en melde je buurt online aan. Als het in mijn agenda paste, accepteerde ik de uitnodiging en dan ontving de aanvrager het actuele menukaartje en een link waarmee de buurtgenoten hun bestellingen en het door hun gewenste tijdstip door konden geven. Door dat tijdstip aan te geven, maakten de buurtgenoten samen een schema, dat ervoor zorgde dat niet iedereen tegelijkertijd kwam en kon de vereiste anderhalve meter worden aangehouden!

Het menu waar uit kon worden gekozen:

Afhankelijk van de locatie gold voor mijn foodtruck een minimum van zo’n 40 gerechten (bij minder aantallen overleggen we even) en doordat ik in de afgelopen tijden niet continu draaide, gold voor het bestellen een deadline van een dag voor de datum waarop ik naar jullie buurt kwam.

Als het dan zo ver was, reed ik rond etenstijd mijn foodtruck voor. De buurtgenoten kwamen om de beurt zoals als op het samen gemaakte schema vermeld stond, konden contactloos betalen en dan lekker naar huis om te smullen!

Heerlijk als je de lokale Über-eats en thuisbezorgd opties wel had gehad, het zelf koken beu was en als je het leuk vond om met de hele buurt thuis het lekkerste uit Suriname te eten!

Je kon ook even kijken onderaan op de pagina “waar was Sheila” om te kijken of ik niet toevallig al bij jou in de buurt geboekt was.