Over Sheila

In april 2013 startte ik mijn eigen bedrijf: destijds Lunch! by Sheila. Daar ben ik erg trots op en ik vertel graag hoe mijn bedrijf tot stand is gekomen en hoe het verder is gegroeid tot Sheila’s Kitchen.

Al ruime tijd voordat ik startte kookte ik voor verjaardagen en andere gelegenheden. En daar kreeg ik steeds het compliment dat ik erg lekkere dingen maak! Die complimenten kreeg ik niet in mijn zoektocht naar een nieuwe parttime baan in Almere, zodat ik die twee zaken combineerde: ik heb van de complimenten over mijn kookkunsten mijn eigen baan gemaakt! Na ruim 15 jaar in allerlei rollen in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik nu al 7 jaar zelfstandig, mobiel en doe ik wat ik echt leuk vind; mensen blij maken met mijn kookkunsten! Ik woon weer om de hoek van mijn werk en rij dagelijks fluitend naar mijn vaste klanten in Almere, Hilversum en Amstelveen.

En sinds medio 2017 doe ik dat vanuit mijn bedrijfspand aan de Televisieweg in Almere! Bij de start ben ik begonnen vanuit huis, maar het groeide en het groeide. De keuken, de garage, de schuur, de oprit, alles stond vol met spullen van mijn zaak. Dus na een leuke periode van organisren en klussen, heb ik nu een pand met een professionele keuken, ruimte om mijn foodtruck binnen te stallen en ruimte genoeg om al die ingrediënten op te slaan die nodig zijn om voor duizenden klanten het lekkerste uit Suriname te maken!

Daarbij groeide de activiteiten uit van enkel lunch, naar het verzorgen van allerlei gelegenheden waar lekker gesmuld wordt, zodat ik ook medio 2017 de naam heb omgedoopt naar Sheila’s Kitchen, zodat het duidelijk is dat ik meer doe dan alleen lunch!

Naast de lunch verzorg ik namelijk ook lekkernijen op evenementen. Van het Nationale Flyball event van KC Pampus in Almere tot aan hippe trending StartUps in de Gouden bocht van de Herengracht, van verjaardagspartijtjes in de voortuin van de buren, tot aan gezellige bedrijfsborrels bij de ING Bank, van het jubileum van de brandweer in Naarden, tot aan de start van een ballonvaart van de Rabobank in het Gooi en haar klanten, allemaal hebben ze kunnen genieten van mijn Surinaamse broodjes, heerlijk Surinaams fingerfood en/of mijn Surinaamse buffetten. Klik ook hier voor meer info en foto’s.

Dus mocht je ook een evenement organiseren waarbij lekker Surinaams eten past, geef me gerust een belletje!

Tot slot wil ik nog over mezelf vertellen, dat ik in mijn Foodtruck merk hoe leuk ik het vind om steeds nieuwe mensen te ontmoeten, dus ik kijk er ook naar uit om jou te ontmoeten. Klik hier om te zien waar je me kan vinden! Graag tot dan!

Groetjes,

Sheila