Fingerfood by Sheila

Fingerfood by Sheila. Je mag het inderdaad met je vingers eten, “by Sheila” dus Surinaams en het is zo lekker dat je er ook nog een je vingers bij aflikt!

“Fingerfood Friday” zou dan ook eigenlijk net zo gangbaar mogen worden als “Vrijdag visdag”, want verandering van spijs doet (lekker) eten!

Lekker dus voor bij de borrel, als apetizer voor het diner, of in de loop van de avond om je gasten nog iets lekker voor te zetten, Fingerfood by Sheila is gewoon lekker voor erbij! Tuurlijk zijn de bitterballen en de vlammetjes altijd lekker, en ook een blokje kaas, een plakje worst, een schaaltje chips of wat nootjes, het is allemaal lekker, maar met Fingerfood by Sheila laat je de gasten wel echt eens iets anders proeven.

Alle Fingerfood by Sheila is vers bereid in Sheila’s Kitchen en het is makkelijk op te warmen. Maar we kunnen het natuurlijk ook warm, of compleet met warmhoudapparatuur serveren.

Je maakt zelf een keuze van wat je lekker lijkt, waarbij we als richtlijn meegeven dat zo’n 4 tot 6 verschillende soorten je gelegenheid heel lekker en gezellig aankleedt. En afhankelijk van de hoeveelheid en hoe je het gepresenteerd wilt hebben, komen we er samen vast wel uit qua prijs! Hierbij willen we wel als indicatie vast een prijs noemen van tussen de €4,50 en €8,50 per persoon. Maar neem contact met ons op en dan kunnen we overleggen hoe we jullie kunnen laten smullen!

De keuze bestaat uit:

  • Mini Surinaamse puntjes met het gangbare Surinaamse beleg zoals pom, bakkeljauw, pittig rund, kerrie-kip, kip Sheila of tempeh
  • Mini pasteitjes met zoet gemarineerd rundergehakt of met tempeh
  • Mini saté van dijfilet met pindasaus
  • Mini bara’s met een pittig sausje
  • Mini bara’s gevuld met kerrie-kip
  • Bakkeljauwrolletjes
  • Sheila’s beroemde pittige gehaktballetjes
  • Kipkrokantjes
  • Kipstengels
  • Loempiaatjes (met kip of vegetarisch)
  • Garnalen-bites
  • Gamba op een zacht stoombroodje
  • Zalmballetjes
  • Mini pitjel (groente met pindasaus en lontong, de Surinaamse verie van Gado Gado)