Het lekkerste uit Suriname doet het zeker ook prima op jouw event!

Met al het lekkers gemaakt in Sheila’s Kitchen, sta ik elke werkdag tijdens de lunch op vast locaties in Almere en Hilversum (zie lokaties). Maar je kan nog vaker genieten mijn heerlijke Surinaamse kookkunsten!

Zo kan je op je bedrijfsborrel de gangbare bitterballen, kipnuggets, borrelnootjes of worst en kaasblokjes natuurlijk best eens een keer vervangen door lekker Surinaams fingerfood. Hierbij kun je denken aan lekkere mini-saté, mini-bara’s, pittige gehaktballetjes, loempia’s, bakkeljauwrolletjes, zalmballetjes, mini Surinaamse broodjes en mijn bekende heerlijke pasteitjes met rundergehakt of bijvoorbeeld met tempeh. Allemaal in een lekker klein formaat, als snack bij de borrel! Als je zelf voor de drankjes zorgt, zorgt Sheila voor de rest!

Maar ook op een (bedrijfs-) evenement, een feest, een tournooi of op welk ander evenement dan ook waar er veel mensen bij elkaar zijn, die eens iets anders voor de lekkere trek willen, rij ik mijn foodtruck met plezier voor! Het kan ook zonder foodtruck en dan serveer ik alles met de benodigde warmhoudapparatuur.

En voor de echte honger kan ik ook voor je bedrijfsfeest de hele maaltijd verzorgen; een buffet met heerlijke Surinaamse bami, nasi of witte rijst, chow mein, eventueel een pom erbij, heerlijk gemarineerde kip, saté, pittig rundvlees, soato soep, verzin het maar en ik maak het 🙂 En ook dat kan met of zonder foodtruck.

Bel me gerust om te bespreken hoe ik jouw evenement kan voorzien van een lekker maal, een heerlijk broodje of lekker fingerfood! 🙂