1. reserveer online (link)

2. Sheila bereidt voor

3. Sheila in je straat!

4. Served! by Sheila

5. Nog even terugkomen om te zeggen hoe lekker het was!

Sheila’s Kitchen via Buurtkeukens.nl:
het lekkerste uit Suriname bij jou voor de deur!

Op deze pagina info over hoe het werkt, klik hier om te zien waar ik de komende periode sta πŸ™‚

Als top idee ontstaan in Bussum door de beperkende Corona maatregelen, is afgelopen maanden “buurtkeukens” als concept goed van de grond gekomen. Een concept waarbij aan alle RIVM regels wordt voldaan en waarbij voor iedereen die het met een aantal buurtgenoten leuk en lekker vindt, de foodtruck van Sheila’s Kitchen op een afgeproken avond voorrijdt en waarbij de buurtgenoten hun (vooraf opgegeven) bestellingen bij de foodtruck kunnen komen afhalen!

Super idee en super ervaringen tot op heden! Zeker nu we in de tweede golf nog meer thuis moeten werken, de creativiteit en energie mogelijk mist om elke dag weer wat lekkers op tafel te zetten en de mogelijkheden van bezorgen toch ook wel beperkt blijken te zijn, dan is het toch heerlijk om het lekkerste uit Suriname voor te laten rijden! πŸ™‚

Het concept is simpel: met je gezellige buurt, waar je een groepsapp of een gezamelijke FaceBook-pagina mee hebt, stem je af dat je met een groter aantal bewoners het lekkerste uit Suriname voor de deur wilt hebben. Je kiest een datum en meldt je buurt online aan. Als het in mijn agenda past, accepteer ik de uitnodiging en dan ontvangt de aanvrager het actuele menukaartje en een link waarmee de buurtgenoten hun bestellingen en het door hun gewenste tijdstip door kunnen geven. Door dat tijdstip aan te geven, maken de buurtgenoten samen een schema, dat ervoor zorgt dat niet iedereen tegelijkertijd komt en kan de vereiste anderhalve meter worden aangehouden!

Het menu waar uit kan worden gekozen:

Afhankelijk van de locatie geldt voor mijn foodtruck een minimum van zo’n 40 gerechten (bij minder aantallen overleggen we even) en doordat ik in deze tijden niet continu draai, geldt voor het bestellen een deadline van een dag voor de datum dat ik naar jullie buurt kom.

Als het dan zo ver is, rijd ik rond etenstijd mijn foodtruck voor. De buurtgenoten komen om de beurt zoals als op het samen gemaakte schema vermeld staat, kunnen contactloos betalen en dan lekker naar huis om te smullen!

Heerlijk als je de lokale Über-eats en thuisbezorgd opties wel hebt gehad, het zelf koken these days beu bent en als je het leuk vindt om met de hele buurt thuis uit te eten!

Dus, wil jij ook met je buren samen genieten van het lekkerste uit Suriname? Neem dan contact met me op en voor je het weet smult de hele buurt met je mee! Bel me op 06-31298480 of app me via deze link πŸ™‚